İstanbul Havalimanı heyecanı

İstanbul  Havalimanı heyecanı

EMLAK Haberleri

İstanbul Havalimanı gayrimenkul sektörünü heyecanlandırdı. Yeni yerine taşınan İstanbul Havalimanı, kademeli artışla birlikte yıllık 200 milyon yolcu kapasitesine sahip olacak ve dünyanın en gözde havalimanlarından birisi olacak.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

İnşaat ve Gayrimenkul Temsilcileri, İstanbul Havalimanı'nın havacılık sektörünün yanı sıra lojistik, turizm ve emlak sektörüne de büyük katkı sağlayacağı görüşünde.
Sektör Temsilcileri, yabancı yatırımcıların konut alırken en çok tercih ettiği ülkeler arasında Türkiye’nin ilk sıralarda yer aldığını, İstanbul Havalimanı'nın hizmet vermeye başlaması ile birlikte gayrimenkul sektörüne yabancı ilgisinin artacağı görüşünde hemfikir.
Havalimanına yakın ilçelerde yatırım amaçlı arsa alımına, ardından da konut projeleri geliştirmeye hazırlanan sektör, öncelikle yabancı yatırımcıları hedefliyor.

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...