TORKAM E5 Açık Çarşı satışta

TORKAM E5 Açık Çarşı satışta

EMLAK Haberleri

TOKİ tarafından hasılat paylaşım modeli ile Sefaköy- Florya aksında E5 Otoyoluna tam cephe konumundaki arsa ihalesini kazanan TORKAM İnşaat, bugün açık artırmaya çıkardığı TORKAM E5 Açık Çarşı dükkânlarıyla kazançlı bir yatırım fırsatı sunuyor.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

TORKAM E5 Açık Çarşı'daki 310 dükkanın 124'ünü bugün açık artırma usulüyle satışa çıktığını belirten TORKAM İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli “Projede ofis, rezidans, dükkân için gereken ne varsa burada bulunuyor. Yatırım yapanlar çok kârlı çıkacak. 770 bin liradan başlayan dükkânları herhangi bir banka garantisi istemeden 5 yılda sıfır faiz avantajıyla sunuyoruz. Ticari ünitelerin metrekaresi 17 bin liradan başlıyor. Ayrıca bölgenin en büyük marketi de burada yer alacak. TORKAM E5 metrobüs durağı, otobüs ve minibüs gibi toplu ulaşım hatlarının merkezinde yer alıyor. Burada projeye özel metro durağı bulunacak. Günlük 700 bin kişiye ulaşan insan sirkülasyonu olması ticari üniteler için yüksek kazanç potansiyeli taşıyor. TORKAM E5’i; Rezidans daireleri, ofis ve mağazalarıyla tüm bölgenin yeni merkezi olarak geliştirdik. Projemiz, Millet Bahçesi projeleri kapsamında yakın bir dönemde dönüştürülecek Atatürk Havalimanı’nın tam karşısında. TORKAM E5, yatay mimarisiyle yenilenen bölgenin gelişiminde örnek olarak konumlanıyor” dedi.
3 kattan oluşan yatay mimarisiyle ve Metro durağı ile bütünleşecek bir yapıda tasarlanan TORKAM E5 projesinde zemin altında (-7) kat bulunuyor. Toplam inşaat alanı 127 bin metrekareye ulaşan projeyle bölgeye 234 rezidans daire, 117 ofis, 310 cadde dükkânı ve 896 araçlık otopark kazandırılacak. 127 bin metrekare inşaat alanına sahip projede teslimlerin Ekim 2020’de yapılması planlanıyor.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...