Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İnşaatçılar da Eximbank’tan yararlanmalı

İnşaatçılar da Eximbank’tan  yararlanmalı

EMLAK Haberleri

İnşaatçılar Derneği’nin (İNDER) gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulunda, Nazmi Durbakayım başkanlığa yeniden seçildi.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

Durbakayım, Türkiye ekonomisine karşı süren yurt dışı odaklı baskılara karşı en zorlu mücadeleyi veren sektörün inşaat olduğunu, bu mücadeleden başarılı ve daha güçlü çıkacaklarını kaydetti. Başta Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olmak üzere, Emlak Konut GYO, TOKİ ve sektördeki tüm oyuncuların üzerilerine düşen görevleri başarıyla yerine getirdiğinin altını çizen Durbakayım, sektörde yaşanan “Yeniden Yapılanma”nın önemine vurgu yaptı. Başkan Durbakayım sektördeki konut satışlarında yeni bir dönem yaşandığına vurgu yaparak; artan yurt dışı satışlara bağlı olarak, inşaatçıların da ihracatçı statüsüne alınıp Eximbank kredilerinden yararlanması gerektiğini ifade etti. Türkiye’ye milyarlarca dolar döviz kazandırma potansiyeli olan sektörün bu kapsamda desteklenmesi gerektiğinin altını çizen Durbakayım, kentsel dönüşüm hamlesine yeni bir ivme kazandırılması ve çözüm odaklı adımların atılmasının, Emlak Katılım Bankası’nın sektöre yeni ufuklar açacak hamleleri yapmasının önemine değindi.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...