Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yabancılar 100 yalı aldı

Yabancılar  100 yalı aldı

EMLAK Haberleri

Konut sektörüne yabancıların ilgisi her geçen gün artıyor. Özellikle Orta Doğulu zengin alıcılar, Boğaz’ın eşsiz man-zarasına sahip yalı ve köşklere ilgi gösteriyor.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

Üst düzey gelir grubuna sahip yabancıların tercih ettiği en önemli lokasyonun Boğaz hattı olduğuna işaret eden Remax Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, “Avrupa yerine İstanbul’da yalı veya köşk tercih etmelerinin başlıca sebebi, daha kolay vatandaşlık alabilmeleri. İstanbul Boğazı’nda yalı fiyatları 30 milyon liradan başlıyor ve 500 milyon liraya kadar çıkıyor. Katarlılara 150 milyon dolara (870 milyon lira) satılan Şehzade Burhanettin Yalısı (Erbilgin Yalısı), en pahalı yalı konumunda. Katarlılar yine Sarıyer’de 75 milyon dolara yalı aldı. Boğaz’daki 600 yalının yaklaşık 100’ünü yabancılar almış durumda” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...