Osmanlı ve Roma bir araya geldi, Ege'nin en değerli yaşam alanı oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Kaynak: Türkiye Gazetesi, DAP Yapı İnternet Sitesi
- Güncelleme:
Osmanlı ve Roma bir araya geldi, Ege'nin en değerli yaşam alanı oldu

EMLAK Haberleri  / Kaynak: Türkiye Gazetesi, DAP Yapı İnternet Sitesi

Ege’de Osmanlı ve Roma mimarisi bir araya geldi, tarih ve doğa bir araya geldi ve Ege'nin en değerli yaşam alanı ortaya çıktı. DAP Yapı’nın tarih ve doğayı bira araya getirdiği Çeşme projesinde ön talep alınmaya başlandı. İşte yeşilin, mavinin, doğanın, denizin ve güneşin tarihle iç içe olduğu DAP Çeşme projesi hakkında tüm detaylar..

İstanbul’da yaptığı projelerle ilgi odağı olan DAP Yapı, Boğaz ile özdeşleşen Osmanlı yalı konseptini bu kez Roma esintileriyle birleştirek Çeşme'de yaşam alanı oluşturdu. Türkiye’nin hatta Dünya’nın en önemli tatil rotalarından biri olan ilçedeki DAP Çeşme projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerde ön talep totplanmaya başlandı. Sağlık, çevre, ulaşım, doğanın Akdeniz'in mistik mimari anlayışıyla birleştiği proje imkanlarıyla da öne çıkıyor. Ege’nin koynunda denize sıfır dört mevsim bir yaşam sunan Turkuaz Koylara birkaç adım uzaklıkta yer alan yaşam alanı, ulaşım merkezlerine yakınlığı ile dikkat çekiyor. 

DAP Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz proje için, turkiyegazetesi.com.tr'ye projeyle ilgili “Akdeniz mimarisinin zarif çizgilerinden esinlendiğimiz DAP Çeşme’de yeşilin, mavinin, denizin, rüzgârın ve güneşin benzersiz uyumunu bir araya getirdik. Burada atılacak her adım hem gelecek hem de mutluluk için iyi bir yatırım” ifadelerini kullandı.

AYRINTILI BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Osmanlı ve Roma bir araya geldi, Ege'nin en değerli yaşam alanı oldu

KONFORLU BİR YAŞAM

DAP Çeşme projesi içerisinde yer alan yalılarda 4+1’den 6+1’e kadar birçok seçenekte yalı bulunuyor. Doğayı ve denizi 3 cepheden de gören yalılar ile konforlu bir yaşam sunuluyor. Yalıların yanında her biri özenle dizayn edilmiş, tamamı deniz manzarasına sahip 1+1, 2+1 ve 3+1 yalı daireleri de bulunuyor. 

Osmanlı ve Roma bir araya geldi, Ege'nin en değerli yaşam alanı oldu

HAYATIN TAM İÇİNDE

DAP Yapı tarafından hayata geçirilecek olan DAP Çeşme projesi hayatın tam içinde yer alacak. Proje Çeşme’nin en önemli noktalarına yakınlığı ile de dikkat çekiyor. DAP Çeşme, Çeşme Marina’ya 2 kilometre, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 6, Medicana Hastanesi’ne 8, Alaçatı Çarşısı’na 12, Port Alaçatı Marina’ya ise 16 kilometre mesafede bulunuyor. 

DAP Çeşme’de spor da hayatın tam merkezinde yer alıyor. Rüzgâr sörfü, bisiklet, pilates, yürüyüş, pilates, yoga gibi birçok spor aktivitesi dikkat çekiyor. 

Osmanlı ve Roma bir araya geldi, Ege'nin en değerli yaşam alanı oldu

DOĞA VE TARİH TEK YERDE

Ege’nin incisi Çeşme’de doğa ve tarih de DAP Çeşme projesi ile bir araya geliyor. Akdeniz’in estetik mimarisi, bölgenin en güzel koyları ve doğa projeyi özetleyen konseptler olarak karşımıza çıkıyor. Yeşilin, mavinin, doğanın, denizin, rüzgârın ve güneşin benzersiz uyumunun hissedildiği DAP Çeşme, setli bahçeleri ile zeytin, selvi ve sakız ağaçlarıyla güzel bir peyzaj örneği de sunuyor.

Osmanlı ve Roma bir araya geldi, Ege'nin en değerli yaşam alanı oldu

EŞSİZ BİR PROJE

DAP Çeşme; arkeoloji, tarih, kültür, doğa ile berrak mavi suların birleştiği çok özel bir proje proje hakkında DAP Çeşme mimarı Gökhan Avcıoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Ege’nin en güzel koylarından birinde öyle bir yer hayal edin ki etrafı arkeoloji, tarih, kültür koksun, doğa ile berrak mavi suların birleştiği bir yer olsun, misafirlerine görsel olarak çarpıcı, konforlu, işlevsel, güzel kıyı manzaraları eşliğinde seyrine doyulmaz günbatımları ve gün doğumları ile bezeli çok özel ve ayrıcalıklı bir yaşam stili sunsun…"

Osmanlı ve Roma bir araya geldi, Ege'nin en değerli yaşam alanı oldu

"Bir yanı zengin tarih, gastronomi, mitoloji ve arkeoloji ile beslenen adası ve deniz kültürü, diğer yanı göz alıcı güzellikteki turkuaz suların hayat verdiği İzmir ve Ege’nin en prestijli lokasyonu Çeşme’nin dünyaca ünlü eşsiz plajlarına, göz alıcı kumsallarına, bunların ötesinde yeşil vadileri, dağları, ormanları ile zengin manzaralara sahip muhteşem koylarına kısacası hayatın keyifle aktığı her noktaya oldukça yakın bir yer."

"Proje, sahip olduğu farklı özelliklerdeki yapı tipolojisi içinde, Ege bölgesinin yerel mimari ve tasarım geleneklerinden esinlenen bir proje. Sahip olduğu teraslar, avlular ve havuzlar; konumlandırıldığı özel açıyla dış hayatla teması güçlendirirken, Ege’nin ve Çeşme’nin eşsiz doğasını içine alan kucaklayıcı bir dile sahip.”

PROJEYLE İLGİLİ TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Düzenleyen:  - EMLAK
Kaynak: Kaynak: Türkiye Gazetesi, DAP Yapı İnternet Sitesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...