Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK'nın gençlik yapılanmasına vurgun

PKK'nın gençlik yapılanmasına vurgun

GÜNDEM Haberleri

Adana merkezli 6 ilde 15 Şubat öncesi terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanmasına düzenlenen operasyonda çok sayıda kişi gözaltı alındı. Gözaltına alınan zanlıların Türk Silahlı Kuvvetleri’nin düzenlediği Zeytindalı harekatına eylem hazırladıkları öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Müdürlüğü (TEM), PKK’ya yönelik operasyon düzenlendi. Adana merkezli, İstanbul, Diyarbakır, Batman, Şırnak ve Van’da daha önceden belirlenen adreslere şafak vakti baskın yapıldı. Baskında özel harekat timleri koçbaşlarıyla kapıları kırarak evlerin içerisine girdi. Şahısların evleri didik didik arandı.
15 Şubat Abdullah Öcalan’ın yakalanmasının yıl dönümü öncesi yapılan operasyonda, gözaltına alınan şahısların, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin düzenlediği Zeytindalı Harekatı için eylem hazırladıkları, eylem planladıkları ve eylem çağrısı yaptıkları öğrenildi.
Öte yandan, Adana’nın Ceyhan İlçesi’nde 5 kişi sosyal medya üzerinden eylem çağrısı yaptıkları için gözaltına alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...