Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adnan Oktar kimdir? | Adnan Oktar kaç yaşında, nereli? | Adnan Oktar biyografisi

Düzenleyen:
Adnan Oktar kimdir? | Adnan Oktar kaç yaşında, nereli? | Adnan Oktar biyografisi

GÜNDEM Haberleri

Adnan Oktar kimdir, nereli ve kaç yaşında gibi sorular şu sıralarda internette en çok aranan konular arasında yer alıyor. İşte herkesin merak ettiği Adnan Oktar'ın hayatı, yaşı ve kişisel bilgileri...

Adnan Oktar kimdir? Adnan Oktar nereli ve kaç yaşında gibi sorular gözaltı haberlerinden sonra en çok merak edilenler arasına girdi. Kamuoyunda ilginç haberleriyle sık sık yer bulan Adnan Oktar kimdir? İşte detaylar...

ADNAN OKTAR KİMDİR? NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Adnan Oktar 2 Şubat 1956'da Ankara'da doğmuştur, araştırmacı ve yazardır. Asıl adının Adnan Arslanoğulları olduğu öne sürülmektedir.

Babasını kaybeden Adnan Oktar'ın annesinin adı Mediha, babasının adı Yusuf'tur. Oktar ilk ve orta öğrenimini Ankara'da, ortaokulu Cebeci'de, liseyi Kurtuluş'ta okudu. Liseden sonra özel bir dershaneye giderek 1979 yılında İstanbul'daki Devlet Güzel Sanatlar Akademisi İç Mimari bölümüne girdi. Bir süre sonra okuldan ayrılan Adnan Oktar, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe ve Tarih Bölümü'ne girdi. Daha sonra bu okulu da yarım bıraktı.

Harun Yahya mahlasıyla yayımladığı yüzlerce kitabı olduğu öne sürülür. Kamuoyunda kendisinin, zaman zaman Adnan Hoca olarak da anıldığı olmuştur. Cemaati olduğu iddia edilen ve hazırladığı kitaplarda kullandığı mahlas Harun Yahya'dır.

Adnan Oktar, özellikle bakımlı ve güzel kadınlarla yaptığı televizyon programlarıyla ün salmıştır.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...