Londra'da Türkiye konuşulacak

Düzenleyen:
Londra'da Türkiye konuşulacak

GÜNDEM Haberleri

Geçtiğimiz eylül ayında BM Genel Konseyi’nin hemen öncesinde ilk olarak New York’ta, ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Almanya resmî ziyareti sırasında Berlin’de ve geçen kasım ayında G-20 Zirvesi öncesinde Buenos Aires’te düzenlenen “Turkey Today/ Bugünün Türkiye’si” panellerinin yeni durağı İngiltere olacak.

Haber Merkezi ANKARA

Cumhurbaşkanlığı tarafından “Bugünün Türkiye’si” paneller dizisinin yeni etabı, “Değişen Ortadoğu’da Türkiye’nin Rolü” başlığıyla bugün Londra’da gerçekleştirilecek. Panele; her biri alanında uzman Türk ve İngiliz konuşmacılar İngiliz kamuoyuna Türkiye gündemini anlatacaklar. Panele medya temsilcileri, akademisyenler, sivil toplum örgütleri ve düşünce kuruluşları katılacak. Panele İngiltere’nin önemli düşünce kuruluşlarından Defense and Security Forum’un Başkanı Lady Olga Maitland’ın moderatörlüğünü üstlenecek. Panelde konuşmacıları ve ele alacakları konu başlıkları arasında; Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Gülnur Aybet, “Ortadoğu Bağlamında Türkiye’nin Batı ile İlişkileri, SETA Stratejik Araştırmalar Direktörü Doç. Dr. Hasan Basri Yalçın “Türkiye’nin Ortadoğu Politikasındaki Dönüşüm”, Chatham House Orta Doğu ve Kuzey Afrika Programı Eski Başkanı Dr. Claire Spencer “Brexit Sonrası Türkiye ile Ticari İlişkiler ve Diplomatik Ortadoğu Ajandası” bulunuyor.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...