Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

23 Haziran'da nerede oy kullanacağım?

Düzenleyen:
23 Haziran'da nerede oy kullanacağım?

GÜNDEM Haberleri

YSK, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptaline ve yenilenmesine karar verdi. İBB Başkanlığı seçimi 23 Haziran'da yapılacak. İstanbul seçimlerinde oy kullanacak vatandaşlar, nerede oy kullanacağını merak ediyor. YSK, İstanbul'da 23 Haziran'da yapılacak seçim için seçmen listelerini erişime açtı. İBB Başkanlığı seçimlerinde oy kullanacak vatandaşlar, nerede oy kullanacağını YSK'nın internet sitesinden öğrenebilecek.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptaline ve yenilenmesine karar vermişti. İBB Başkanlığı seçimi 23 Haziran Pazar günü yapılacak.

YSK Başkanı Sadi Güven, 23 Haziran'da yapılacak İBB seçimi için, "31 Mart'ta oy kullanma hakkına sahip kim varsa 23 Haziran yenileme seçiminde de aynı şahıslar oy kullanma hakkına sahip olacak. Seçmen listelerinde herhangi bir güncelleme yapılmayacak" ifadelerini kullandı.

YSK'dan yapılan açıklamada şöyle denildi:

23 Haziran'da 18 yaşını dolduranlar oy kullanacak mı?

31 Mart ile 23 Haziran tarihleri arasında 18 yaşını dolduran hiç kimse oy kullanamayacak.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...