Alman polisi Türk'ü dövünce, Hacker'ler harekete geçti

/ Kaynak: CHA
Alman polisi Türk'ü dövünce, Hacker'ler harekete geçti

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Ayyıldız Tim Grubu, Alman polisi tarafından dövülerek bayıltılmasına tepki olarak, Alman sitelerinden bazılarına siber saldırı gerçekleştirdi.

Ayyıldız Tim Grubu, önceki gün Almanya'da yaşayan Türk vatandaşı Yaşar Albayrak'ın, Köln-Bonn Havalimanı'nda Alman polisi tarafından dövülerek bayıltılmasına tepki olarak, Alman sitelerinden bazılarına siber saldırı gerçekleştirdi. Türk hackerlar, biri Alman Polisi Fan Sitesi olmak üzere, toplam 7 Alman sitesine siber saldırı düzenledi. Erişimi engellenen sitelerin ana sayfasına Atatürk resmi, Türk bayrağını fon resmi olarak yerleştiren siber korsanlar, Mehter Marşı'nı da fon müziği olarak dinletiyor. Alman sitelerine, Cedkan imzasıyla "Bir daha bir Türk'ün bir kılına dokunursanız size kim olduğumuzu gösteririz! Nerede demokrasiniz, insan haklarınız, nerede yalan dolu medyalarınız? Bizim polisimizi kötülemeden önce, kendi polisinizin ne halt yediğine bakın ve gösterin! Polisiniz haddini bilmezse biz bildirmesini biliriz! Hiç bir Türk yalnız değildir! Haddinizi aşmayın!" uyarı yazısı yerleştirildi.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...