Hem okuyucu sayısı hem hizmet kalitesi artacak

Hem okuyucu sayısı hem  hizmet kalitesi artacak

GÜNDEM Haberleri

Türkiye Gazetesi Abone Hizmetleri Direktörlüğü ile Doğu Anadolu Koordinatörlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen hedef koordinasyon toplantısı Erzurum Bölge Müdürlüğünde gerçekleştirildi.

Toplantıya Türkiye Gazetesi Genel Müdürü Ukaşe Gümüşer, Abone Hizmetleri Direktörü Yusuf Güler ve Erzurum, Erzincan, Samsun, Amasya, Tokat, Çorum, Elazığ ve Malatya bölgelerinden yöneticiler  katıldı. Toplantıda söz alan Gümüşer “Toplumumuza sevgi ve huzur taşımaya devam ediyoruz. Kurulduğu günden bugüne kadar yayın politikasından zerre kadar şaşmadan sahibi değişmeden devam eden tek gazete Türkiye gazetesidir. Amacımız daha çok insana ulaşmak ve yayınlanan faydalı bilgilere herkesin kolayca ulaşmasını sağlamaktır” şeklinde konuştu.  Doğu Anadolu Bölgeler Koordinatörü Hikmet Köksal ise “Bu hizmet kervanının bayrağı Türkiye gazetesidir. Bu bayrağı bir avuç fedakâr insanla ilelebet dalgalandırmaya devam edeceğiz. Kalite standartlarından taviz vermeden bu hizmetleri gelecek nesillere aktarmaya çalışıyoruz” dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...