PKK'ya dolaylı destek

PKK'ya dolaylı destek

GÜNDEM Haberleri

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, üç belediyeye kayyum atanması konusunda yaptıkları açıklamaları ‘PKK’nın siyasi kanadına destek’ şeklinde yorumladı.

“Görevden almaların demokrasimiz için doğru olmadığı görüşünü savunan tweet atan Abdullah Gül’ün ve Davutoğlu’nun tavrı, hukuksuzluğa, kanunsuzluğa ve terör örgütü PKK’ya verilmiş zımni bir destektir” diyen Yalçın, şunları kaydetti: “Cumhurbaşkanlığı düzeyinde görev yapmış, geçmişte başbakanlık görevini üstlenmiş eski politikacıların; kaleminden damlayan ifadeleri menfaat ve kirli hesap çarkından değil, akıl ve feraset süzgecinden geçirmesi elzemdir. Sinsi bir siyasi gelecek planlaması adına yapıldığına şüphe bulunmayan bu sözde demokrat ve çıkarcı açıklama, sadece sözün ve eylemin sahibine bumerang gibi geri dönmekle kalmayacak, devletin vazgeçilmez öncelik ve hassasiyetlerine, hayati güvenlik hedeflerine de zarar verecektir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...