Hacire Anne oğluna kavuştu

Düzenleyen:
Hacire Anne oğluna kavuştu

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır’da HDP binası önünde dağa kaçırılan oğlunun verilmesi için eylem yapan Hacire Akar muradına erdi.

Anne Akar’ın HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde başlattığı ve ailedeki kadınların desteğiyle sürdürdüğü eylem İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin HDP’lilerce dağa kaçırılan Mehmet Akar’a ulaşmasının ardından son buldu. Parti binası önüne gelen polis ekibi, Mehmet Akar’ın emniyette olduğu bilgisini anne Hacire Akar’a verdi. Anne Akar, oğlu ile ifade işlemi için götürüldüğü İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesinde görüştü. Bunun ardından oturma eylemine katılan aileye mensup diğer kadınlar da HDP İl Başkanlığı önünden ayrıldı.

Bu arada Akar ve ona destek veren kadınlar, HDP Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Sait Demir’in de aralarında bulunduğu bir grup partilinin saldırısına uğradı. Gerginlik polisin müdahalesiyle son buldu. Mehmet Akar’ın söylediği iddia edilen “Zorla evlendirmek istediler kaçtım” sözü ise asılsız çıktı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...