Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kandil’e kaçırılmak istenen genç kızları Vali kurtardı

Kandil’e kaçırılmak istenen genç kızları Vali kurtardı

GÜNDEM Haberleri

Erzurum’un Karayazı ilçesinde, iki terörist tarafından otomobille kaçırılıp PKK’nın dağ kadrosuna götürülmek istenen iki genç kız, Erzurum Valisi Okay Memiş’in koordine ettiği operasyon ile kurtarıldı.

Olay, Karayazı ilçesine bağlı Geventepe Mahallesi’ne yaşandı. Batman’dan gelen iki terörist, köyde oturan N.O. (18) ile amcasının kızı D.O’yu (21) zorla alıkoyup bir otomobile bindirip örgütün dağ kadrosuna götürmek amacıyla kaçırdı.
Jandarma timleri kısa süre içinde her iki teröristi kaçırdıkları genç kızlar ile mahallenin kırsalında yakaladı. Suçlarını itiraf eden her iki terörist, tutuklanıp cezaevine konuldu. Örgütün milis yapılanmasında yer aldıkları belirtilen teröristlerin genç kızları kaçırmadan bir gün önce ilçeye gelip bir otelde konakladıkları öğrenildi. Genç kızlar daha sonra eğitimlerine devam etmeleri için Açıköğretim Lisesine kaydedildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...