Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İYİ PArti'den darbe heveslilerine: Hükûmeti yedirmeyiz

Düzenleyen:
İYİ PArti'den darbe heveslilerine: Hükûmeti yedirmeyiz

GÜNDEM Haberleri

İYİ Parti Millî Güvenlik Politikaları Başkanı Aytun Çıray, darbe tartışmalarına dair “Doğru karşılanacak bir şey değil. Ona karşı mücadele de gerekiyorsa yaparız. Sayın Cumhurbaşkanı ile bu konuda hemfikiriz. Bu konuyu kapatmak lazım.” dedi.

Çıray “Şu an Türk ordusu çok zor şartlarda Suriye’de ve yüksek morale ihtiyacı var. Bu tartışmayı uzatarak Türk ordusunun moralini bozmayalım. Bir komutanın aklına, diğer komutanı düşürmeyelim. Birbirlerine olan güvenlerini etkilemeyelim.” görüşünü dile getirdi.
İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu da raporu okuduğunu belirterek “Bir gün Tayyip Erdoğan’a darbe veya benzeri türlü bir müdahale olursa o müdahalenin karşısına en sert şekilde çıkacak olan bizleriz. Erdoğan’ı bir darbe teşebbüsüne kurban etme ahlaksızlığı asla bizim hissemize düşmez” ifadelerini kullandı.
Böyle bir şeyin imasında bile bulunmanın doğru olmadığını vurgulayan Ağıralioğlu, şöyle devam etti: Biz darbeye eyvallah etmediğimiz gibi ‘rakibimizdir’ diye Tayyip Bey’e ulaşacak bir darbe teşebbüsüne isyan ve itiraz ederiz. Erdoğan’ı darbe yoluyla indirmeye teşebbüs etmiş RAND değil, feriştahı olsun karşısında bizi bilir, bizi bulur. RAND raporundaki imalar yahut uluslararası istihbaratın tertipleri Türkiye’de seçilmiş hükûmete darbe teşebbüsünde bulunursa biz İYİ Parti olarak seçilmiş hükûmeti kimseye yedirmeyiz.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...