Süleyman Soylu: Gül’ün sözleri içime hançer gibi saplandı

Düzenleyen:
Süleyman Soylu: Gül’ün sözleri içime hançer gibi saplandı

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda Gezi olayları ile gurur duyduğu yönündeki ifadelerini hatırlatan eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e “Sözleri içime hançer gibi saplandı. Yazıklar olsun size” dedi.

Tunceli’de konuşan Soylu şunları söyledi: O günkü Cumhurbaşkanımızın sanki o olayların yaşandığı bir ülkede yaşamıyormuş gibi bugün söz söylemesi de bırakın İçişleri Bakanlığını, bu ülkenin bir ferdi olarak, Süleyman Soylu olarak içime hançer gibi saplanmıştır. Hem Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakacaksınız hem Tayyip Erdoğan’ın karşısında birileriyle anlaşma yapacaksınız, ondan sonra da bugün gelip sırça köşklerinizde devletin size sunduğu bütün imkânlarla bu milletin size verdiğini bir şekilde bu millete kötülük olarak anlatmaya çalışacaksınız. 
Terör örgütüne büyük darbe vurulduğunu da söyleyen Soylu “PKK, bırakın ortada gezinmeyi, telsizle konuşmaktan korkar hâle geldi. Dağdaki sayıları 500 civarında. 5 bin 554 kişinin katıldığı 2014 yılında PKK’ya yıllık katılım sayısı 2019 itibarıyla söylüyorum 136” diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...