Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hulûsi Akar: Virüs operasyon bölgelerine sirayet etmedi

Düzenleyen:
Hulûsi Akar: Virüs operasyon bölgelerine sirayet etmedi

GÜNDEM Haberleri

“Sağlık Bakanı ile görüşüyoruz. Tekniğimizi ve teknolojimizi gözden geçirip ilaç üretimine başlayacağız”

Millî Savunma Bakanı Hulûsi Akar, katıldığı TV programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Koronavirüs konusunda alınan tedbirlere ilişkin Akar şunları söyledi: Bizim için en önemli konulardan biri, virüsün herhangi bir şekilde operasyon bölgelerine sirayet etmemesi, salgının oralara bulaşmaması. Bunun için de arkadaşlarımız olağanüstü gayret gösteriyorlar. Şu ana kadar çok şükür bizim operasyon bölgelerimizde, Suriye’nin, Irak’ın kuzeyinde ve diğer operasyon faaliyetleri yapan birliklerimizde kara, deniz, hava, şu ana kadar herhangi bir şekilde bu konuda bir sıkıntımız olmadı. Bundan sonra da aynı tertip ve düzende çalışmak üzere bu virüse karşı mücadelemizi sürdürüyoruz. Şu ana kadar yapılan çalışmalarda Sağlık Bakanlığımızın da desteğiyle epey mesafeler katedildi. 
“Sağlık Bakanı Koca ile günde birkaç kez görüşüyoruz” diyen Akar “Tekniğimizi ve teknolojimizi gözden geçirip ilaç üretimine başlayacağız. 1 hafta takriben 3,5-4 milyon cerrahi maske yapabilecek durumdayız. Haftada 105 milyon tulum da yapabilecek duruma geldik. İlaç fabrikamızda da haftalık dezenfektan üretiyoruz. Tüm halkımıza da ücretsiz göndermek, dost ve müttefik ülkelere de gönderebilmek için haftalık 10 milyon üretim yapacağız” dedi. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...