Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Elazığ'da "koronavirüsü" yenen 14 kişi alkışlarla taburcu oldu

Düzenleyen:
Elazığ'da "koronavirüsü" yenen 14 kişi alkışlarla taburcu oldu

GÜNDEM Haberleri

Elazığ’da aralarında 72 yaşında bir kadının da bulunduğu 14 kişi koronavirüsü yenerek, bugün alkışlar eşliğinde tedavi gördüğü şehir hastanesinden taburcu edildi.

Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da da koronavirüsü tedavisi görenlerle ilgili güzel haberler geliyor. Elazığ'da bulunan Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde bulunan 14 koronavirüs tanısı konulan hastanın tedavisi tamamlandı. Tedavileri tamamlanarak hastalığı yenen 14 kişi bugün sağlık çalışanlarının alkışları eşliğinde taburcu edildi. Karakoçan ilçesinde ikamet eden ve hastalığı yenen 72 yaşındaki Fadime Mutlu, kendilerine yardımcı olan herkese teşekkür etti. Sağlık personeli ve doktorlara teşekkür eden hastalardan 44 yaşındaki Haluk Uğur'da zor bir süreçte kendilerine her türlü desteğin sağlandığını aktardı.

Vali Çetin Oktay Kaldırım ise yaptığı açıklamada, "İlimizde tedavileri devam eden 14 pozitif vakamız bugün itibariyle tedavi edilerek taburcu edilmiştir. Bu zor süreçte fedakarca çalışan tüm sağlık personelimize şehrimiz adına canı gönülden teşekkür ediyorum. Sağlımız ve sağlık çalışanlarımız için evinizde kalın” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...