Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ramazan Bayramı boyunca köprü ve otoyollar ücretsiz olacak

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ramazan Bayramı boyunca köprü ve otoyollar ücretsiz olacak

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki otoyollar ve köprüler Ramazan Bayramında ücretsiz olacak.

Ramazan Bayramı dolayısıyla Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki otoyollar ve köprülerden, 27 Mayıs Çarşamba saat 07.00'ye kadar ücret alınmayacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla 23 Mayıs Cumartesi gününden 27 Mayıs Çarşamba günü saat sabah 07.00’ye kadar, Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan otoyollar ile köprü geçişlerinden ücret alınmayacak. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü geçişlerden ücret alınmazken, Yap-İşlet-Devlet projelerde ise ücretsiz uygulama aktif olmayacak.

23 Mayıs 2020 Cumartesi günü saat 00.00'dan (Cuma gününü Cumartesi gününe bağlayan gece) başlayarak, 26 Mayıs Salı günü saat 24.00'e kadar, Başkentray ve Marmaray seferleri de ücretsiz olacak.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...