Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MSB'den Azerbaycan Bağımsızlık Günü paylaşımı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
MSB'den Azerbaycan Bağımsızlık Günü paylaşımı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Milli Savunma Bakanlığı, Azerbaycan Bağımsızlık günü dolayısıyla bir paylaşım yaptı. MSB tarafından yapılan paylaşımda, "Tek millet iki devlet olarak ilelebet payidar kalacağız" denildi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Kardeşimiz, Canımız, Azerbaycanımız. Bağımsızlık günün kutlu olsun. Yukarı Karabağ'ı Ermenistan İşgali’nden kurtarmak için icra ettiğiniz harekatta kardeşleriniz olarak yanınızdayız ve her zaman da yanınızda olacağız. 'Tek Millet İki Devlet' olarak ilelebet payidar kalacağız" ifadeleri yer aldı.

“Can Azerbaycan” klibi yayınlandı

Milli Savunma Bakanlığı, 18 Ekim Azerbaycan Bağımsızlık Günü dolayısıyla Azerin’in seslendirdiği “Can Azerbaycan” isimli klibi yayınladı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Twitter hesabından, “Canım, gözüm; Azerbaycan! İnanıyoruz ki gelecek yıl bağımsızlık gününüzü zafer alkışlarıyla ve daha coşkulu kutlayacağız” notuyla paylaşılan klipte Azerbaycan Türkü sanatçı Azerin tarafından seslendirilen “Can Azerbaycan” adlı eser yer aldı. Öte yandan klipte, Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Gösteri Birliği ve Kara Harp Okulunda yapılan çekimler yer alıyor. Ayrıca Türkiye ve Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri tarafından müşterek icra edilen askeri tatbikatlardan görüntüler ile Nuri Killigil Paşa komutasındaki Kafkas İslam Ordusunun 1918 yılındaki Bakü’ye giriş görüntülerine de yer verildi.

MSB'den Azerbaycan Bağımsızlık Günü paylaşımı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...