Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Diyarbakır anneleri: Siyasetçilerden destek bekliyoruz

Düzenleyen:
Diyarbakır anneleri: Siyasetçilerden destek bekliyoruz

GÜNDEM Haberleri

Çocuklarının HDP aracılığıyla kandırılarak dağa götürüldüğünü belirten ve partinin Diyarbakır il binası önünde oturma eylemi yapan aileler bütün siyasetçilerden destek istedi.

Anne Aydan Arslan, altı sene önce dağa götürülen kızı Aysun’a kavuşana kadar oturma eylemini sürdürmekte kararlı olduğunu söyledi. Eylemleri süresince birçok siyasi partinin kendilerini ziyaret ettiğini dile getiren Arslan, şöyle konuştu: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener bizi ziyaret etmedi, burada olduğumuzu görmüyorlar. Bizimle ilgili hiçbir şekilde konuşmadılar. Gelsinler, bizi ziyaret etsinler, derdimizi paylaşsınlar. Onlardan başka bir talebimiz yok susmasınlar

Kızı Songül için oturma eylemi yapan anne Fatma Akkuş “Bütün partililere sesleniyorum, bize destek versinler. Bu işin sonu yoktur" diye konuştu.

514 gündür eylemlerini sürdüren annelere bir aile daha katıldı. Oğlu Hüseyin için gelen anne Fatma Çoban, “Oğlumu HDP ve PKK’dan istiyorum. Nasıl o tuzağa düştün? Evine dön, ciğerimizi yaktın” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...