PKK'nın sözde lojistik sorumlusu Türkiye'ye getirildi

Düzenleyen:
PKK'nın sözde lojistik sorumlusu Türkiye'ye getirildi

GÜNDEM Haberleri

MİT'in operasyonuyla Irak'ın Sincar bölgesinde yakalanan terör örgütü PKK'nın sözde lojistik sorumlusu İbrahim Parım, Türkiye'ye getirildi.

Terör örgütü PKK/KCK - PYD/YPG'nin lojistik sorumlusu Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) operasyonuyla Sincar'da yakalandı. MİT'in operasyonuyla Irak'ın Sincar bölgesinde yakalanan terör örgütü PKK'nın 'Laşer' kod adlı sözde lojistik sorumlusu İbrahim Parım, Türkiye'ye getirildi.

Kritik operasyonla ilgili CNN Türk muhabiri Arda Erdoğan, canlı yayında şu bilgileri verdi:
''Sincar önemli bir bölge. Irak ile Suriye'nin sınır hattında... 'Laşer' kod adını kullanıyordu. Ankara'da sorgu süreci devam ediyor. Sorgusu MİT ve Emniyet koordinesinde gerçekleşiyor. Parım'ın 6-8 Ekim 2014'te Van'daki sokak eylemlerine katıldığı tespit edildi. Parım, 2015'te de terör örgütünün kırsal kadrosuna katıldı ve terör örgütünün lojistik sorumlusu olarak Sincar'da bulunuyordu. ''

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...