Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yerli ve millî askerî üs

Yerli ve millî askerî üs

GÜNDEM Haberleri

Yerli ve millî imkânlarla üretilen üs bölgelerinde kullanılan teçhizat, yaşam destek üniteleri ve malzemeler Kara Havacılık Komutanlığında sergilendi.

MSB’deki birimlerce üretilen engel ve tahkimat malzemeleri ile balistik korumalı nöbet kulübe ve kulelerinin bulunduğu dış emniyet bölümünde, bariyerlerin yer aldığı “akordiyon engel sistemi” yer aldı. Aynı bölümde “Lego” diye tabir edilen 4,5 metre yüksekliğindeki iki katlı balistik kule, 2,4 metre yüksekliğindeki monoblok nöbet kulübesi, akaryakıt ikmal römorku ve mevzi bunker dikkati çekti. Yaşam destek ünitelerini kapsayan bölümde ise görüntü izleme merkezi, bunker, konteyner ve manga yaşam alanları ile banyo, çamaşır, tuvalet ve revir konteynerleri, seyyar fırın ve mutfak ünitesi, soğuk hava deposu ve mutfak makineleri yer aldı.
Üs bölgesinin üçüncü bölümünde ise silah, mühimmat, teçhizat ve optik malzemeleri ile giysi, yiyecek ve hayati malzemeler sergilendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...