Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bayramda 43 ilin geçiş güzergahında 'kısıtlama' sessizliği

Düzenleyen:
Bayramda 43 ilin geçiş güzergahında 'kısıtlama' sessizliği

GÜNDEM Haberleri

Tam kapanma kısıtlaması kapsamında Ramazan Bayramı bu sene evlerde karantina koşullarında kutlanıyor. Bu bağlamda ulaşımda 43 ilin geçiş noktasındaki Kırıkkale'de yer alan kilit kavşak, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde sessizliğe büründü.

Her sene memleketlerini ziyaret eden ya da tatile giden vatandaşlarla dolup taşan yollar bu sene kısıtlama sessizliğine büründü. Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan 17 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının bitmesine sayılı günler kaldı. Bu süreci farklı şehirlerde geçirmek isteyenler, kapanma başlamadan hemen önce yollarda yoğunluğa neden olmuştu.

HER YIL YÜZ BİNLERCE ARAÇ GEÇİYORDU

Vatandaşların bayramı kısıtlama nedeniyle evde geçirmesiyle her yıl yüz binlerce aracın geçtiği 43 ilin geçiş noktası Kırıkkale'de sessizlik hakim oldu. Kilit kavşaktan az sayıda aracın geçtiği görüldü.
 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...