Kapanma sonrası İstanbul'da ilk gün: Trafikte son durum

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kapanma sonrası İstanbul'da ilk gün: Trafikte son durum

GÜNDEM Haberleri  / AA

İstanbul'da, "tam kapanma" döneminin sona ermesiyle trafik yoğunluğu arttı. Trafik yoğunluğu saat 08.00 itibarıyla yüzde 40 oldu. İşlerine gitmek isteyen vatandaşlar, toplu taşıma araçları ve duraklarda da kalabalık oluşturdu.

Türkiye genelinde 81 ilde 29 Nisan Perşembe günü saat 19.00'da başlayan uygulama bu sabah itibariyle sona erdi. "Kademeli normalleşme" sürecinin başlamasıyla da kentin birçok noktasında trafik yoğunluğu yaşanmaya başladı.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün Anadolu-Avrupa geçişlerinde sıkışıklık yaşanırken, D-100 Karayolu ve TEM Otoyolunun her iki yakadaki çeşitli noktalarında yoğunluk yaşandı.

DURAKLARDA KALABALIK OLUŞTU
İşlerine gitmek isteyen vatandaşlar, toplu taşıma araçları ve duraklarda da "tam kapanma" dönemine oranla kalabalık oluşturdu. Trafik yoğunluğu saat 08.00 itibarıyla yüzde 40 olarak ölçüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...