Thodex soruşturmasında sıcak gelişme, haciz başladı

Düzenleyen:
Thodex soruşturmasında sıcak gelişme, haciz başladı

GÜNDEM Haberleri

Son dakika... Binlerce kişinin mağdur olduğu Thodex kripto para borsasına ilişkin soruşturmada sıcak bir gelişme yaşandı. İlk haciz işlemi şirkete ait 3 lüks araçla başladı.

Thodex kripto para borsasına ilişkin soruşturmada sıcak bir gelişme yaşandı. 400 bine yakın kişinin mağdur olduğu soruşturmada ilk haciz işlemi şirkete ait 3 lüks araçls gerçekleştirildi.

Mağdurlar Kadıköy'deki ofise çilingirle girdi
Thodex mağdurları avukatlarıyla birlikte icra memurlarını da yanına aldıkları gibi şirketin Kadıköy’de bulunan yönetim ofisine gitti. Çilingir yardımıyla ofisin kapıları açıldı. Polis eşliğinde yapılan tespit çalışmasının ardından şirketin 3 lüks aracı haczedildi.

Olayın geçmişi
Türkiye’nin en büyük 3’üncü kripto para borsası Todex 400 bin kullanıcıya sahipti. Aylık olarak 8-13 milyar dolar arasında işlem hacmine sahipti. Thodex'e erişim askıya alınmış, 20 Nisan'da da şirket kurucusu Faruk Fatih Özer, Arnavutluk'a firar etmişti.  Thodex’te yatırımcıların kaybının 2 ile 10 milyar dolar arası olduğu iddia edilirken, çok sayıda kişinin mağdur olduğu olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor. 
 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...