Sokağa çıkma yasağı tek güne indi

Düzenleyen:
Sokağa çıkma yasağı tek güne indi

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kademeli normalleşme ile ilgili olarak sokağa çıkma yasağına getirilen yeni düzenlemeyi açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın hemen ardından kameraların karşısına geçti ve milyonların merakla cevabını beklediği soruları tek tek açıkladı. Açıklamalarında dikkat çeken başlıklardan biri de sokoğa çıkma yasağı ile ilgili olan kısımdı. Erdoğan, yeni düzenlemede alınan kararı bizzat duyurdu...

YASAK 1 GÜNE DÜŞTÜ
Sokağa çıkma yasakları hafta içi ve cumartesi 22.00-05.00 arasında uygulanacak. Bu sınırlama hafta sonu ise cumartesi 22.00 ile pazartesi sabahı 05.00 arasında uygulanacak.

PAZAR GÜNLERİ YASAK DEVAM EDİYOR
Cumhurbaşkanı
Recep Tayyip Erdoğan'ın sokağa çıkma yasağıyla ilgili yaptığı açıklama şu şekilde:

"Sokağa çıkma sınırlamaları hafta içi ve cumartesi günü akşam 22.00 ile sabah 05.00 saatleri arasında uygulanmaya devam edecektir. Bu sınırlama hafta sonu cumartesi 22.00 ile pazartesi sabahı 05.00 arasında, yani pazar gününün tamamını da kapsayacak şekilde uygulanacaktır.

Temmuz ayında bu kısıtlama süreleri ve günleri, vaka ve vefat sayılarındaki değişime, aşılamada kat edilen mesafeye göre yeniden belirlenecektir."





 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...