İlkokullar yarın yüz yüze eğitime başlıyor

Düzenleyen:
İlkokullar yarın yüz yüze eğitime başlıyor

GÜNDEM Haberleri

Son dakika açıklaması Bakan Ziya Selçuk'tan geldi. Binlerce öğrenci merakla bekliyordu ve belli oldu, ilkokullar yüz yüze eğitime başlıyor, işte detaylar...

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan binlerce öğrenciyi ilgilendiren flaş yüz yüze eğitim açıklaması geldi. Bakan Selçuk okulların açılacağı tarihi verdi. Twitter üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer aldı: Kavuşuyoruz! Yarın itibariyle ilkokul öğrencilerimiz, 7 Haziran Pazartesi’den itibaren ise ortaokul ve lise öğrencilerimiz için haftada iki gün yüz yüze eğitime başlıyoruz.

İlkokullar yarın yüz yüze eğitime başlıyor
ÜNİVERSİTELER İÇİN DE TARİH BELLİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, üniversitelerin 2021-2022 öğretim yılı akademik takviminin 13 Eylül'de başlayacağını duyurdu.

Kabine Toplantısı'nın hemen ardından kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni kademeli normalleşme sürecine ilişkin alınan kararları duyurdu. Hepimizi yakından ilgilendiren bu kararların arasında üniversitelerin durumu da yer alıyordu. Eğitim-öğretim ile ilgili konuşan Erdoğan, üniversitelerin başlayacağı tarihi işaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuyla ilgili açıklaması şu şekilde: "Üniversiteler 2021-2022 eğitim öğretim yılı akademik takvimi 13 Eylül itibari ile başlayacak şekilde yürütülecektir."



Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...