Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sağlık Bakanı Koca'dan bıçaklı saldırıya uğrayan doktora ziyaret

Düzenleyen:
Sağlık Bakanı Koca'dan bıçaklı saldırıya uğrayan doktora ziyaret

GÜNDEM Haberleri

Sağlık Bakanı Koca, hastasının bıçaklı saldırısına uğrayan doktor Ertan İskender'e moral ziyaretinde bulundu

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin poliklinik bölümünde ortopedi asistanı olarak görev yapan Dr. Ertan İskender, geçtiğimiz günlerde hastası Bayram N'nin bıçaklı saldırısına uğradı. Şahıs, doktoru sırtından ve sağ elinden bıçakladı. Ağır yaralanan İskender, hayata tutunmayı başardı. Kendisine gelen doktor "Ayağı kesilecekti, üç parmağını feda edip ayağını kurtardık. Hastanede psikolojik kriz geçirdi, pencereden atlamaya kalkıştı, engelledik. Ben onun hayatını kurtardım, o beni öldürmek istedi. Yaşadığım travma sebebiyle mesleği bırakmayı düşünüyorum" dedi.

BAKAN KOCA'DAN MORAL ZİYARETİ

Öte yandan, bu elim olay sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, talihsiz dokturu tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, İskender'in durumunun her gün iyiye gittiğini belirtti. Bakan Koca "Saldırıların son bulması için takibimiz sonuç alana kadar devam edecek. Sağlık çalışanlarını korumak hepimizin sorumluluğu" ifadelerini kullandı.

 


 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...