Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Şimdi örgütlere bel bağladılar

Düzenleyen:
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Şimdi örgütlere bel bağladılar

GÜNDEM Haberleri

"Milletten umutlarını kesenler, gırtlaklarına kadar iç içe girdikleri terör örgütleri yetmemiş olacak ki, şimdi de suç örgütlerine bel bağlamış durumdalar."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “(Lağım çukuru) diye ifade edilen iftiraların ve onları ortaya atan mahfilerin peşinden gitmek, ancak kendini oraya layık görenlerin işidir” dedi.

Erdoğan, TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, dün “lağım çukuru” diye ifade ettiği birtakım iddiaları, Meclis kürsüsünden tekrarladığını belirtti. Aynı kürsünün, PKK terör örgütünün güdümündeki partinin savunma zemini hâline de dönüştürüldüğünü, geçmişte FETÖ’nün kumpas projelerine de pervasızca alet edildiğini kaydeden Erdoğan, şöyle devam etti:

Milletten umutlarını kesenler, gırtlaklarına kadar iç içe girdikleri terör örgütleri yetmemiş olacak ki şimdi de suç örgütlerine bel bağlamış durumdalar. Bugün dünyada, ülkemize uluslararası alanda iftira atan, suç yamamaya çalışan kesimlere baktığımızda, arkalarında üç dört örgütün bulunduğunu görürüz. Bunlardan biri PKK ve onun siyasi veya sivil görünümlü uzantılarıdır. Tabii, tüm bu malzemeleri, kişisel ikbal uğruna hoyratça tekrarlayan bir kısım siyasetçileri de bu listeye eklememiz gerekiyor.

MİLLET DÜŞMANLARI
Geçmişte, çeşitli suç çeteleri mensuplarının, şu veya bu siyasi şahsiyete, kuruluşa yönelik ithamlarda bulunduğunda, ne dediklerine dönüp bakmadıklarını anlatan Erdoğan, şu değerlendirmelerde bulundu: Buna karşılık, FETÖ’den PKK’ya, şimdi de organize suç örgütlerine kadar tüm yeminli millet düşmanlarının malzemelerini ülke gündemine ve özellikle de Meclis kürsüsüne taşımakta ısrar edenleri gördükçe, ülkemiz adına üzülüyoruz. Biz ülkemize ve milletimize dair her meseleyi, tüm taraflarıyla kamuoyu önünde oturur, konuşur, tartışır, değerlendiririz. Ama bunu asla terör örgütleri veya suç örgütleri mensupları üzerinden yapmayız. Örgütler üzerinden tedavüle sokulan senaryoların üzerine balıklama atlamalarının takdirini milletimize bırakıyoruz.

ÜLKEYİ BASİRETSİZLERİN ELİNE TERK EDEMEYİZ
Marmara’daki müsilaj sorununa da dikkati çeken Erdoğan, AK Parti Grubu’nun Meclis’te bir araştırma komisyonu kurulması için gereken girişimleri başlattığını hatırlatarak şöyle konuştu: Göz bebeğimiz Marmara’yı ve İstanbul’u, Silahtarağa’daki arıtma tesisinin yapımını törenle durduran; burası çok önemli, en temiz ulaşım aracı olan metroların inşaatını, daha yeni Sancaktepe’de toprakla kapatan; Küçükçekmece’nin derelerini bakterilere teslim eden; Beykoz’daki, Şile’deki dereleri arıtma tesislerini işletemeyerek kire-pise bulayan; pek çok yerde çöp toplamaktan bile âciz olan; her yerinden basiretsizlik akan bir zihniyetin keyfine biz bu ülkeyi terk edemeyiz.
Herkesin öncelikle kendi işini yapacağını, sokağıyla, parkıyla, deniziyle, bütün canlılarıyla şehirleri koruyacağını belirten Erdoğan, partisine bakmaksızın işini yapamayan kurumların eksiklerini kapatmanın, millete karşı sorumluluğun gereği olarak kendilerine düşüyorsa onun da gereğini yerine getirmekten çekinmeyeceklerini vurguladı.



Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Şimdi örgütlere bel bağladılar

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...