Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Koca uyardı: Randevunuzu aksatmayın

Düzenleyen:
Bakan Koca uyardı: Randevunuzu aksatmayın

GÜNDEM Haberleri

Son dakika: Bakan Koca, BioNTech aşısının flakonunda 6 doz aşı bulunduğunu ve 6 saat içinde kullanılmadığı takdirde israf olduğunu belirterek, "Aşı kıymetli, temini kolay değil. Randevunuzu aksatmayın" uyarısında bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından BioNTech aşısı için randevu alanlara yönelik bir uyarı paylaşımında bulundu.

Her BioNTech aşı flakonunda 6 kişilik, yani 6 doz aşı bulunduğunu belirten Koca, flakon açılıp sulandırıldıktan sonra bu 6 doz aşının 6 saat içinde kullanılması gerektiğini belirtti. Koca, "6 saat içinde kullanılmayan dozlar daha sonra kullanılamaz, israf olur. Aşı kıymetli, temini kolay değil. Randevunuzu aksatmayın" ifadelerini kullandı.

TOPLAM AŞI SAYISI 32 BUÇUK MİLYONA YAKLAŞTI

Türkiye'de uygulanan toplam aşı sayısı 32 milyon 411 bini aştı. Birinci doz uygulanan kişi sayısı 18 milyon 885 bin olurken, ikinci doz uygulananların sayısı ise 13 milyon 525 bin oldu.

Bakan Koca, geçtiğimiz günlerde Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada, 45 yaş üzerindeki vatandaşların aşılanmaya başlayacağını, gelecek pazartesi günü ise 40 yaş üzeri tüm vatandaşların aşılama programına alınacağını bildirmişti.

Bakan Koca uyardı: Randevunuzu aksatmayın

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...