Diyarbakır'da polise silahlı saldırı! Operasyon başlatıldı

Diyarbakır'da polise silahlı saldırı! Operasyon başlatıldı

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır'da restorana kurşun yağdıran kimliği belirsiz kişiler olay yerindeki polis ekiplerine de ateş açtı. Bölgedeki balkonda uyuyan bir kadını da vuran kişiler olay yerinden kaçtı.

Diyarbakır Bağlar'da bir restorana kurşun yağdıran kimliği belirsiz kişiler, olay yerine gelen polis ekiplerine ateş açtı.

Olay Gürsel Caddesi'nde meydana geldi. Kimliği velirsiz kişiler bir restoranın önüne gelerek ateş etmeye başladı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Gelen polislere de ateş ederek ara sokaklardan kaçan saldırganları yakalamak için operasyon başlatıldı.

BALKONDA UYURKEN VURULDU
Şüphelilerin polislere ateş ettiği sırada balkonda uyuyan 45 yaşındaki kadın da koluna isabet eden kurşunla yaralandı. Bölgeye sevk edilen ambulansla ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan kadının tedavisi sürüyor.

Bölgede özel harekat polislerinin de katılımıyla geniş çaplı operasyon başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...