Terörist Fırat Şişman’dan teröristlere çağrı: “Gelin teslim olun”

Düzenleyen:
Terörist Fırat Şişman’dan teröristlere çağrı: “Gelin teslim olun”

GÜNDEM Haberleri

Şırnak’ta 8 Nisan’da yapılan Eren-10 Besta Operasyonunda ağır yaralı olarak yakalanan ve jandarmanın kan bağışıyla hayatta kalan PKK/KCK terör örgütünün sözde Botan Eyalet sorumlusu Özgür Gabar kod adlı Fırat Şişman, PKK’lı teröristlere teslim olmaları çağrısında bulundu.

Terörist Fırat Şişman , yakalanması sırasında ve tedavisi sürecinde hem askerlerin hem de hastane personelinin kendisine gösterdiği ilgiden sonra, terör örgütünün “Yakalanan ve teslim olanlara kötü muamele yapıldığı, öldürüldüğü” şeklindeki propagandasının yalan olduğunu anlayan Şişman, güvenlik güçlerine, bu durumu örgütten kurtulmak isteyenlere bir videoyla anlatmak istediğini belirtmiş. 

Fırat Şişman videoda şunları söylüyor: “Tüm arkadaşların, daha önce örgütün, örgüt ortamındaki insanlar için oluşturmuş olduğu baskıları, algıları, olumsuz etkileri bir kenara bırakarak ‘Devlet bize ne yapar? Nasıl yaklaşır? Ne söyler?’ gibi kaygılara girmeden, var olan gerçekliklere göre, doğrulara göre hareket edebileceklerine inanıyorum. Devlet bütün arkadaşları bir ana şefkatiyle kucaklayabilecek güçte, inançta ve gelecek her arkadaşa bütün yönleriyle destek verebilecek durumdadır. Arkadaşların devlete yönelik var olan kaygılarını bir kenara atarak  gelebilme cesaretini göstermeleri gerekiyor. Bundan sonraki süreci her arkadaş daha iyi değerlendirmeli, daha iyi düşünmeli, kendisi için, ailesi için, bölge insanı için, bu ülkedeki insanlar için daha iyi nasıl sonuca varılacağı yönünde doğru bir karara varmalı.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...