Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul Valisi açıkladı, 2 bin 225 metreküp müsilaj temizlendi

Düzenleyen:
İstanbul Valisi açıkladı, 2 bin 225 metreküp müsilaj temizlendi

GÜNDEM Haberleri

Marmara Denizi'nde meydana gelen müsilajla mücadele hız kesmeden devam ediyor. Son olarak sevindiren haber İstanbul Valisi Yerlikaya'dan geldi. 22 Haziran itibarıyla İstanbul'da 2 bin 225 metreküp müsilaj temizlendi bile, işte detaylar...

Marmara Denizi'nde görülen müsilajla mücadelede sevindiren haberler geliyor. İstanbu l Valisi Ali Yerlikaya Twitter hesabından son durum ile ilgili önemli bir paylaşımda bulundu. Vali Yerlikaya, "#MarmaraHepimizin" etiketiyle yaptığı paylaşımda, Marmara Denizi ve İstanbul'daki müsilaj seferberliğinin tüm hızıyla devam ettiğini bildirdi.

2 bin 225 metreküp müsilaj temizlendi
Yerlikaya paylaşımında, "22 Haziran itibarıyla İstanbul’da 2 bin 225 metreküp müsilaj temizlendi." bilgisine yer verdi.

Diğer illerde de mücadele hız kesmeden devam ediyor
Kocaeli'nde 412 metreküp, Bursa'da 133 metreküp, Tekirdağ'da 153 metreküp, Balıkesir'de 577 metreküp, Çanakkale'de 628 metreküp ve Yalova'da 1610 metreküp müsilaj düzenli depolama tesislerinde bertaraf edildi.




 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...