Ünlülerden aşı seferberliği

Düzenleyen:
Ünlülerden aşı seferberliği

GÜNDEM Haberleri

Sağlık Bakanlığı, koronavirüs ile mücadele kapsamında yürütülen aşılama kampanyası için bir çok ünlünün yer aldığı kamu spotu hazırladı

Sağlık Bakanlığı, salgınla mücadele kapsamında yürütülen aşılama kampanyası için Cem Yılmaz, Dr. Mehmet Öz, sanatçı Haluk Bilginer, Şener Şen ve Ezgi Mola'nın yer aldığı kamu spotu hazırladı. Ünlü isimler, koronavirüsten kurtulmak ve normal hayata dönmek için vatandaşları aşı olmaya davet etti.

Bakan Koca’nın paylaştığı  Covid 19  aşısı kamu spotu videosunda yer alan oyunculardan Ezgi Mola, “Bu kadarı ancak filmlerde olur dediğimiz pek çok şey yaşadık. Aşımızı olalım, hayatımıza kaldığımız yerden sağlıkla devam edelim” ifadelerini kullandı.

ŞENER ŞEN: MUTLAKA AŞINIZI YAPTIRIN
Oyuncu Şener Şen ise “Sinemalarda, konserlerde, tiyatrolarda yeniden buluşmamız için… Ve normal hayatımıza geri dönmemiz için siz de mutlaka aşınızı yaptırın” şeklinde konuştu.

SON VİDEODA CEM YILMAZ YER ALDI
Cem Yılmaz: “Sağlıklı günlerimize geri dönebilmek için lütfen aşılarımızı olalım.”





Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...