Bakan Koca'dan Candan Erçetin'li paylaşım

Düzenleyen:
Bakan Koca'dan Candan Erçetin'li paylaşım

GÜNDEM Haberleri

Sağlık Bakanlığı tarafından, aşıya yönelik duyarlılığın artması amacıyla başlatılan kampanya dolayısıyla düzenlenen kamu spotunda, Candan Erçetin yer aldı.

Koronavirüsle mücadelede en önemli gereklilik olan aşı uygulamalarına yönelik toplumsal duyarlılığın artması için Bakanlık nezdinde önemli projeler gerçekleştiriliyor. İkna timlerinin yanı sıra kamu spotu gibi çalışmalarla da güçlendirilen kampanyaların bir yenisine de Candan Erçetin dahil oldu. Erçetin'in yer aldığı kamu spotu, Bakan Koca tarafından paylaşıldı.

"KOLLARI SIVIYORUZ"
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından, "Kolları Sıvıyoruz" sloganıyla yürütülen Kovid-19 aşılama kampanyası kapsamında hazırlanan, sanatçı Erçetin'in vatandaşları aşı olmaya çağırdığı kamu spotunu paylaştı.

Candan Erçetin, "Müziğin kaldığı yerden devam etmesi ve çocuklarımızın yüz yüze eğitime kavuşması, bir an evvel aşı olmamıza bağlı. İhmal etmeyin, ertelemeyin ki yine birlikte şarkılar söyleyelim." ifadelerini kullandı.

Ayrıca, videoda, salgın hastalıkları kontrol altına almanın en etkili yolunun aşılama olduğu vurgulandı.

KAMU SPOTUNDA YER ALAN DİĞER SANATÇILAR
Birçok ünlü sanatçı ve doktorun destek verdiği kampanyanın kamu spotlarında daha önce Şener Şen, Ezgi Mola, Haluk Bilginer, Cem Yılmaz ile Dr. Mehmet Öz yer almıştı.

Çekimleri devam eden, birçok ünlünün yer alacağı kamu spotları, televizyon kanallarında yayınlanmaya devam edecek.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...