Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na çağrı: Gel ekranda hesaplaşalım

Düzenleyen:
Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na çağrı: Gel ekranda hesaplaşalım

GÜNDEM Haberleri

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yine CHP'yi hedef aldı. Kılıçdaroğlu'na sitem eden İnce " Partinin onurunu kurtardım ya. 20 senedir geçemediğiniz yüzde 30'u geçtim başka ne kötülük yaptım ben size" dedi.

CHP’den ayrılıp Memleket Partisi’ni kuran Muharrem İnce, Aydın İl Başkanlığını açtı. Partinin genel başkanı İnce, Cumhurbaşkanı adayı olacak isimleri Türkiye'nin problemlerini tartışmak için ekranlara davet etti.

“SİZE ‘YOLSUZLUĞA BULAŞMAYIN’ DEDİM”

İnce, "Sadece Kılıçdaroğlu'nu davet etmiyorum. Onu ayrıca davet ediyorum. Kim bölen, kim parti büyütmeye çalışan? Haklı mıyım, değil miyim, milletin gözünün önünde bir tartışalım bakalım. Bana yaptıklarınızı bir tartışalım. Ne yaptım ben size? Partinin onurunu kurtardım ya. 20 senedir geçemediğiniz yüzde 30'u geçtim başka ne kötülük yaptım ben size. 'Atatürk'ün izinden ayrılmayın' dedim. 'Yolsuzluğa bulaşmayın' dedim. 'Belediyeden para toplayıp televizyon açmayın' dedim. Ne diyeyim ben size” ifadelerini kullandı.

“O ANAHTAR KİLİDİ AÇMIYOR”

CHP’lilere seslenen İnce, konuşmasını şöyle noktaladı: CHP'deki dostlarıma sesleniyorum. 11 senedir aynı anahtarı aynı deliğe sokup kilidi açmaya çalışıyorsunuz. O anahtar o kilidi açmıyor. Zorlama. Anahtarı değiştir. Gel Memleket Partisi'ne.



 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...