Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

43 ilin geçiş noktasında havadan denetim

Düzenleyen:
43 ilin geçiş noktasında havadan denetim

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanlığı tarafından 43 ilin geçiş noktası helikopterle havadan denetlendi, bayramın ilk gününde yolların sakin olduğu görüldü.

İçişleri Bakanlığı görevlileri, ulaşımda 43 ilin geçiş noktasındaki kilit kavşak Kırıkkale'de, helikopter destekli havadan trafik denetimi gerçekleştirdi. Yapılan denetimde Kurban Bayramı'nın ilk gününde trafiğin sakin olduğu görüldü.

HAVADAN TRAFİK DENETİMİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatı doğrultusunda Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile birlikte 43 ilin geçiş noktasındaki kilit kavşakta, helikopter ile havadan trafik denetimi yaptı. Vali Sezer, alınan tedbirlerle ilgili İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uğur Özmen'den bilgi aldı.

43 ilin geçiş noktasında havadan denetim

BAYRAMIN İLK GÜNÜ YOLLAR SAKİN

Kurban Bayramı nedeniyle arttırılan tedbirler kapsamında, Ankara-Samsun ve Kırıkkale-Kayseri kara yolu güzergahındaki uygulama noktalarında görevli polis ve jandarma ekiplerince 24 saat esasına göre denetim yapılıyor. Kara yolundaki araç yoğunluğunun olmadığı gözlendi.
Jandarma Genel Komutanlığı Havacılık Başkanlığı'na ait helikopter ile yapılan denetimde; Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Başkomiser İsa Söğüt ile Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mutat Cihan'da hazır bulundu.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...