Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fırat Kalkanı bölgesinde 2 asker şehit oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Fırat Kalkanı bölgesinde 2 asker şehit oldu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Fırat Kalkanı bölgesinde teröristler tarafından yapılan saldırıda 2 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı.

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesinde teröristlerin saldırsı sonucu 2 askerin şehit olduğunu, 2 askerin de yaralandığını duyurdu.

TERÖR HEDEFLERİ ATEŞ ALTINA ALINDI
MSB'den yapılan açıklamada, "Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz." denildi.

Açıklamada, kirpi aracına yönelik gerçekleşen saldırı sonrası bölgedeki terör hedefleri belirlenerek ateş altına alındığı ve etkili şekilde vurulduğu belirtildi.

"ŞEHİTLERİMİZİN KANINI YERDE BIRAKMADIK, BIRAKMAYACAĞIZ"
Terör mevzilerine yönelik cezalandırma atışlarının sürdüğü ifade edilen açıklamada, "Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız!" ifadelerine yer verildi.

Açıklamanın devamında, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz."​​​​​​​ denildi.

Fırat Kalkanı bölgesinde 2 asker şehit oldu

ŞEHİTLER VE YARALILAR TÜRKİYE'YE GETİRİLDİ
Çatışmaların ardından 2 şehidin naaşı Kilis'in Elbeyli ilçesi Çobanbey Sınır Kapısı'ndan Gaziantep Adlı Tıp Kurumuna gönderilirken, yaralı askerler Kilis Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Hastane ve çevresinde polis geniş güvenlik önlemi alırken, Kilis Valisi Recep Soytürk, Garnizon ve 1’inci Hudut Alay Komutanı Piyade Kıdemli Albay Soner Oruçoğlu, İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt ile İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ersin Aslan, Kilis Devlet Hastanesi'ne gelerek yaralı askerleri ziyaret etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...