Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vaka sayısı 14 bini geçti, işte tabloda son durum

Düzenleyen:
Vaka sayısı 14 bini geçti, işte tabloda son durum

GÜNDEM Haberleri

Sağlık Bakanlığı koronavirüste son durumun yer aldığı tabloyu paylaştı, vaka sayısı 14 bini geçti. İşte Covid-19 salgınında son durum...


Son dakika vaka sayıları 14 bini aştı, peki son durum ne? İşe Sağlık Bakanlığının paylaştığı o bilgiler... Türkiye'de son 24 saatte 223 bin 837 Covi-19 testi yapıldı, 14 bin 230 kişinin testi pozitif çıktı, 5 bin 211 kişi iyileşti, 55 kişi hayatını kaybetti. Sağlık Bakanlığınca Günlük Koronavirüs Tablosu, "covid19.saglik.gov.tr" adresinden paylaşıldı.

Vaka sayısı 14 bini geçti, işte tabloda son durum

 

BİR İL DAHA MAVİYE DÖNDÜ
Muğla, Çanakkale, Balıkesir, Kırklareli ve Edirne'den sonra Amasya da aşılama oranı yüzde 75'i aşan iller arasına girdi.
 

BAKAN KOCA BİR KEZ DAHA UYARDI
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Tedbirli olmaz ve aşı olmazsak salgını durdurmak çok uzun sürebilir. Ödediğimiz bedelleri, kaybettiğimiz sevdiklerimizi düşünün ve aşınızı olun" uyarısında bulundu. 





 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...