Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Pakdemirli yangınlar ile ilgili son durumu paylaştı

Düzenleyen:
Bakan Pakdemirli yangınlar ile ilgili son durumu paylaştı

GÜNDEM Haberleri

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 85 orman yangınından 74'ünün söndürüldüğünü açıkladı. Pakdemirli, 11 bölgede ise yangının sürdüğünü belirtti.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Türkiye'nin 26 şehrinde çıkan orman yangınlarıyla ilgili açıklamada bulundu. Bakan Pakdemirli, 28-30 Temmuz tarihleri arasında toplam 85 adet orman yangını çıktığını söyledi. Bu yangınlardan 74 tanesinin kontrol altına alındığını belirtti. 28-29 ve 30 Temmuz'da çıkan orman yangınlarına ilişkin verileri de paylaştı. Bakan Pakdemirli, Adana’da 2, Osmaniye'de 1, Antalya'da 3, Mersin'de 3 ve Muğla'da 2 yangının devam ettiğini belirtti. Bekir Pakdemirli, ekipler için de  "Ormanın kahramanları havadan ve karadan büyük bir özveri ile yangınlara müdahale ediyorlar. Destekleriniz için minnettarız" sözlerini paylaştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...