84 yaşındaki anneannesini komalık etti!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Konya'da Talha Ç. isimli bir kişi tartıştığı anneannesini bıçakla yaraladı. Torunu tarafından bıçaklanan kadının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olayda ağır yaralanan anneanne Sahure Dudu B.'nin yakınları, Talha Ç.'nin yurt dışında yufkacıda çalıştığını ve 1 ay önce Konya'ya gelerek anneannesinde kalmaya başladığını söyledi.

Konya'nın Selçuklu ilçesinde öğlen sıralarında meydana gelen olayda, 84 yaşındaki Sahure Dudu B., kızı H.B. ve aynı evde beraber kaldığı torunu Talha Ç. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma başladı.

Tartışma sırasında Talha Ç., önce teyzesinin dişini kırdı, daha sonra anneannesine yanında bulunan bıçak ile saldırdıktan sonra yaşlı kadını kafasını duvara vurarak yaraladı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

80 yaşındaki anneannesini komalık etti! - 1. Resim

TORUN GÖZALTINDA

Polis ekipleri, ulaştığı adreste şüpheli Talha Ç.’yi etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Olayda torunu tarafından başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Sahure Dudu B. ile kızı Hasibe E., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Konya Numune Hastanesine kaldırıldı.

ANNEANNE YOĞUN BAKIMDA

Burada tedavi altına alınan Sahure Dudu B.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu, kızı Hasibe E.’nin ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Polis ekiplerince gözaltına alınan Talha Ç.'nin ilk ifadesinde olayla ilgili soruları cevaplamadığı öğrenildi.

84 yaşındaki anneannesini komalık etti! - 2. Resim

Talha Ç.

1 AY ÖNCE YURT DIŞINDAN GELMİŞ

Olayda ağır yaralanan anneanne Sahure Dudu B.'nin yakınları, Talha Ç.'nin yurt dışında yufkacıda çalıştığını ve 1 ay önce Konya'ya gelerek anneannesinde kalmaya başladığını, olaydan önce ise anneanne ile torunun hiç kavga etmediğini ifade etti.

80 yaşındaki anneannesini komalık etti! - 2. Resim

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...