Van’da kaçakçılık operasyonu: 299 göçmen 15 organizatör yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Van’da kaçakçılık operasyonu: 299 göçmen 15 organizatör yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Van’da polis ekiplerinin yaptığı 1 haftalık çalışmada 299 düzensiz göçmen ve 15 organizatör yakalandı. Yakalanan organizatörlere 135 bin 325 TL idari para cezası uygulandı.

Van Emniyet Müdürlüğüne bağlı Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından "Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti" yapan şahısların ve düzensiz göçmenlerin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Bu kapsamda Van emniyet ekiplerinin 6 Eylül ve 12 Eylül 2021 tarihleri arasında otel, metruk binalar ve araçlara gerçekleştirdiği operasyonda 299 düzensiz göçmen yakalanırken 15 organizatör hakkında adli işlem başlatıldı. Yapılan çalışmada otel, ev ve araç sahipleri ile organizatörler hakkında gerekli adli işlemlerle birlikte 135 bin 325 TL idari para cezası uygulandı. Operasyon kapsamında 9 araca el konuldu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...