Tatil dönüşü feci kaza: Geride kızları kaldı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Tatil dönüşü feci kaza: Geride kızları kaldı!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Antalya’da yağmurdan kayganlaşan yolda sollama yaparken otobüs ile çarpışan otomobilin sürücüsü Muhammet Mustafa İnce ve eşi Zeynep İnce olay yerinde yaşamını yitirirken kızları kazayı yaralı olarak atlattı.

Antalya’nın Manavgat ilçesinden Akseki istikametine gitmekte olan Muhammet Mustafa İnce Kale'nin sürdüğü otomobil Kale mevkiinde yağmurdan kayganlaşan yolda kayarak aynı istikametten gelen Nihat Büyüköz’ün kullandığı yolcu otobüsüne çarptı.

KARI-KOCA HAYATINI KAYBETTİ

Otomobil ile otobüsün çarpıştığı kazada otomobil sürücüsü Muhammet Mustafa İnce ile otomobilde yolcu olarak bulunan eşi Zeynep İnce olay yerinde yaşamlarını yitirirken kızları Elif ve Seher yaralandı. Yaralılar 112 sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

TATİLDEN DÖNÜYORLARMIŞ

Gerçekleşen kazanın ardından Kale mevkiinde trafik akışı uzun süre tek şeritten kontrollü olarak ilerledi. Kazada hayatını kaybeden karı-kocanın cenazeleri cumhuriyet savcısı ve adli tabibin incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. İnce ailesinin Antalya’da tatil yaptıktan sonra Konya’ya dönmekte oldukları bildirildi.

Tatil dönüşü feci kaza: Geride kızları kaldı!Tatil dönüşü feci kaza: Geride kızları kaldı!
 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...