Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TEKNOFEST 2021 heyecanı Atatürk Havalimanı'nda başladı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
TEKNOFEST 2021 heyecanı Atatürk Havalimanı'nda başladı!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

TEKNOFEST tüm heyecanıyla başladı. Binlerce kişi İstanbul Atatürk Havalimanı’na akın etti. TEKNOFEST 26 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek.

Türkiye Havacılık Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST bu sene de İstanbul Atatürk Havalimanı'nda tüm heyecanıyla başladı. TEKNOFEST 2021 heyecanı herkesi sardı. Sabahın erken saatlerinden itibaren binlerce kişi Atatürk Havalimanı’na akın etti. Etkinlik alanında ilk gün itibariyle gösteriler başladı. Emniyet Genel Müdürlüğü’nün polis helikopterleri tarafından gerçekleşen gösteriler nefesleri kesti.  

FESTİVALDE İLKLERE İMZA ATILACAK

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde, Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu medya kuruluşları ve üniversitelerin de olduğu 72 paydaş tarafından düzenlenen TEKNOFEST 2021 yarışmalarına rekor sayıda bir başvuru yapıldı. Festivalde ilklere de imza atıldı. Hem insansız hava araçlarının hem de insanlı hava araçlarının birlikte yaptığı gösteriler ilk kez sergilenecek.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...