Ankara'da DEAŞ operasyonu: 12 gözaltı

Düzenleyen:
Ankara'da DEAŞ operasyonu: 12 gözaltı

GÜNDEM Haberleri

Ankara'da eşzamanlı olarak, DEAŞ ile irtibatlı oldukları öğrenilen 15 yabancı uyruklu şahıstan 12'si, TEM ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Terörle mücadele yurt içinde ve yurt dışında kararlı bir biçimde sürdürülüyor. Bu kapsamda Ankara Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ bağlantılı 15 zanlıya yönelik eş zamanlı bir operasyon düzenledi. Operasyonda, aranan şahıslardan 12'si kıskıvrak yakalandı.

12 YABANCI UYRUKLU ZANLI YAKALANDI
Ankara Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çatışma bölgelerinde bulunan DEAŞ silahlı terör örgütü mensupları ile irtibatlı 15 yabancı uyruklu zanlının Ankara'da bulunduğunu tespit etti.

Emniyet güçleri, 15 şüpheliye yönelik operasyon düzenledi. Belirlenen adreslere eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 12 yabancı uyruklu zanlı gözaltına alındı.

Firari zanlıların yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...