Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yayalara yol vermeyen 20 sürücüye 13 bin 40 TL ceza kesildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yayalara yol vermeyen 20 sürücüye 13 bin 40 TL ceza kesildi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Aksaray’da trafikte yaya güvenliğinin sağlanması için polis ekipleri tarafından şehrin 3 farklı noktasında gerçekleştirilen uygulamada 20 araç sürücüsüne 13 bin 40 TL ceza kesildi.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin 3 farklı noktasında eş zamanlı olarak uygulama başlatıldı. Trafikte yayaların güvenliğinin sağlanması için gerçekleştirilen uygulamada polis ekipleri yaya geçitlerinin başında bekleyerek yayaların geçişi esnasında geçmelerine engelleyen ve kural ihlali yapan sürücüler tespit edildi.

20 ARACA 13 BİN 460 LİRA PARA CEZASI

Yayaların geçişi esnasında kural ihlali yapan sürücülere cezai işlem uygulanırken yaya geçitlerinde hız limitinin üzerine çıkan sürücüler durdurularak sürücülere hız kuralları hakkında bilgi verildi. Polis ekipleri yapılan uygulamada 20 araç sürücüsünün yayaların geçişi esnasında kural ihlali yaptığını belirleyerek 20 araç sürücüsüne 652’şer liradan toplamda 13 bin 40 lira para cezası kesti.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından trafikte yayaların güvenliği için yapılan bu uygulamaların aralıksız sürdürüleceği duyuruldu.

Yayalara yol vermeyen 20 sürücüye 13 bin 40 TL ceza kesildi

                                        

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...