İstanbul merkezli 6 ilde “ByLock” operasyonu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İstanbul merkezli 6 ilde “ByLock” operasyonu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İstanbul merkezli 6 ilde gerçekleştirilen FETÖ silahlı terör örgütünün iletişim ağı olan 'BYLOCK' operasyonununda kaçak olarak aranan 26 kişi yakalandı, Ankara'da ise 12 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul merkezli 6 ilde, Fetullahçı Terör Örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, “ByLock” operasyonu gerçekleştirildi.

Aralarında geçmişte "TSK Mahrem imam", "Emniyet Mahrem imam" ve "himmet" sorumluları ile aktif ve ihraç kamu personellerinin olduğu aranan 30 örgüt üyesinden 26’sı yakalandı.

ANKARA'DA 12 ŞÜPHELİYE GÖZALTI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmalar kapsamında da; örgüt hiyerarşisi içerisinde ev abiliği, bölge talebe mesulü, askeri mahrem yapıda talebe sorumlusu gibi çeşitli konumlarda görev alan, haklarında beyan, SGK kaydı, Bank Asya kaydı, kod isim kullanma, bylock yazışma programını kullanma şeklinde deliller bulunan 12 FETÖ şüphelisi hakkında gözaltı kararı verildi.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...