Bakan Soylu: Bu bir FETÖ taktiğidir

Düzenleyen:
Bakan Soylu: Bu bir FETÖ taktiğidir

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan da 'siyasi cinayet' iddiasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, iddialarla ilgili olarak "FETÖ taktiğidir" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kılıçdaroğlu'nun ortaya attığı 'Siyasi cinayetler' tartışması hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, Emniyet'te böyle bir istihbaratın olmadığını söyledi.
 

"BU BİR FETÖ TAKTİĞİDİR"

Trafik Birim Amirleri Koordinasyon Toplantısı'nda iddialara sert bir dille yanıt veren Bakan Süleyman Soylu, "Bu uzak duracağımız bir mesele değil. Ben İçişleri Bakanı'yım, sordum, 'Arkadaşlar böyle bir siyasi cinayet istihbaratı var mı?' MİT'e, emniyete sorduk öyle bir bilgi yok. Peki siz bu bilgiyi nereden aldınız?" açıklamasında bulundu.

Soylu "Terör örgütleri ile bir eliniz, bağınız var veya yabancı servislerle bağınız var. Veya büyükelçiler kafanızı karıştırdı... Bu FETÖ taktiğidir. Onlarla çok kol kola girerseniz, onların hamileliğini kabul ederseniz, geleceğiniz durum da budur. Siyasi hırsınıza bu milleti kurban etmeyin." diye ekledi.

BAŞSAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Öte yandan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, iddialar ile ilgili resen soruşturma başlattı.

"SİYASİ CİNAYELET KAYGIM VAR"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde bir açıklamasında "Siyasi cinayetler. Böyle kaygılarım var." ifadelerini kullanmıştı.



Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...