Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na: FETÖ’yü tasfiyenin mi hesabını soracaksın?

Düzenleyen:
Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na: FETÖ’yü tasfiyenin mi hesabını soracaksın?

GÜNDEM Haberleri

CHP lideri Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Bakan Soylu, "Avrupa'nın 10 büyükelçisiyle kol kola girmiş Türkiye'nin üzerine kabus gibi çökmeye çalışıyor" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır temasları kapsamında esnaf ziyaretinde bulundu. Dağa kaçırılan çocuklarına kavuşmak için HDP binası önünde eylem yapan ailelerle bir araya gelen Bakan Soylu, daha sonra AK Parti İl Başkanlığına geçti.

Soylu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki göstererek, şunları söyledi:

“O, Avrupa’nın 10 büyükelçisiyle kol kola girmiş Türkiye’nin üzerine kâbus gibi çökmeye çalışıyor. Bize hesap soracaklarmış, neyin hesabını soracaksınız? Terörü bitirdiğimizin mi, FETÖ’yü tasfiye ettiğimizin mi, ay yıldızlı bayrağımızın ülkemizin her santimetrekaresinde dalgalanmasını mı, Kato Dağı’nın mı?”

İRAN İLE ANLAŞMA

Diğer yandan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gittiği Tahran’da, İran İçişleri Bakanı Ahmed Vahidi ile iki ülke arasında güvenlik alanında iş birliğini öngören mutabakat zaptını imzaladı. Soylu, “Sınır güvenliği İran ve Türkiye arasındaki en temel konu başlıklarından biridir" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...